Mobil logo dec 2019

Livet är inte alltid enkelt och ibland behöver vi hjälp. Jag vill att du ska veta att vad det än gäller så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Jag har jobbat med människor i 30 år både inom sjukvården och på senare år som samtalsterapeut, coach och par & relationsterapeut.
 
Jag har läst en 4-årig utbildning till diplomerad samtalsterapeut och samtalscoach i Psykosyntes, samt till par & relationsterapeut på HumaNova i Göteborg. Jag har också gått en 1-årig utbildning till diplomerad handledare. Jag är även certifierad handledare i sorgbearbetning, utbildningen hålls av Svenska Institutet för Sorgbearbetning.  

Jag använder mig av psykosyntesen, psykosyntesen är en psykologi som ser människan som en helhet där kropp, själ, tankar och känslor hänger ihop. Den bidrar till att organisera och harmonisera våra inre, ibland skavande sidor eller delar, såsom tankar, känslor, mönster, beteenden och fantasier, som ibland kan ta över som en egen styrande "person", fast vi egentligen vill något helt annat. Den ser att alla människor har kvaliteter, möjligheter och begränsningar och varje begränsning kan vara början till något nytt. 

Med terapiformer såsom ACT, KBT, Schematerapi och Gestaltterapi och med psykosyntesen som grund utformar jag samtal som passar varje enskild individ. Jag använder mig av olika tekniker som anpassas efter dina behov. Det kan vara olika slag av samtal, visualiseringar, meditation, mindfulness och bilder. 

En av mina tankar är att du ska ta kontrollen över ditt liv och bli den du är och inte den du lärt dig att vara.

Jag finns här för dig, Lisa

Jag har tystnadsplikt och du kan läsa min integritetspolicy här > 

Följ mig gärna på Instagram


SAMTALSRUM UTHYRES
Jobbar du med samtal, till exempel som samtalsterapeut, samtalscoach eller utbildar du dig tex till handledare och behöver någonstans där du kan möta dina klienter?

Jag har ett harmoniskt och ljudisolerat samtalsrum som jag hyr ut. Rummet kan bokas vid enstaka tillfällen eller regelbundet tex en halvdag, heldag eller någon timme vid behov.

Mer information, pris och bokning >>