Mobil logo dec 2019

CHEFSHANDLEDNING

Handledning bidrar till ökat välmående.

I chefshandledning med mig, fokuserar vi på dig som människa i din yrkesroll och vad du vill uppnå yrkesmässigt. Vi ser till vad du behöver, vad är viktigt för dig och vad vill du? Du får möjlighet att stanna upp. Här är du fri att prata och reflektera över viktiga frågor som är aktuella för just dig i din roll.

Här möter jag dig när du tex. vill utvecklas och växa i din yrkesroll. Du kanske vill göra en förändring i dig själv eller i organisationen, jag finns med som stöd. Du kanske vill och behöver lära dig att sätta gränser. Blir familj och fritid lidande? Våga säga nej, säga ja till dig själv, vilket ger energi. Jag finns
här när du behöver hitta din drivkraft och motivation. När du känner stress och har för stor press på dig, kanske från olika håll. Kanske behöver vi titta på hur du leder dig själv, att kunna leda sig själv är en bra förutsättning för att kunna leda andra. Det kan också handla om att kunna ta medvetna beslut
och göra medvetna val i din yrkesroll. Jag möter dig även när du behöver ta det svåra samtalet. Jag finns här för dig, vad du än kan behöva.

Tillsammans hjälps vi åt och synliggör det som hindrar dig just nu, så att du kan byta ut hindren mot möjligheter. Vi utforskar kvaliteter, din potential, det som driver dig och vad som gör dig glad. Du har svaren! Vi hittar strategier, dina strategier. Du får en ökad självkännedom, en medvetenhet och förståelse för ditt ledarskap. Är det så här jag vill leda, är jag den chefen som jag vill vara eller behöver jag utveckla något?

Tillit och förtroende är viktiga delar här.
Jag använder mig inte av något program, utan ser till dig och vad just du behöver.
Så här kan en handledarprocess se ut i stora drag,
Vi ser till hur du har det just nu, ditt nuläge.
Sen till hur du vill ha det, ditt önskade läge och syftet med det.
Vad är det som hindrar dig?
Vad behöver utvecklas?
Vad behöver göras och hur, nästa steg?

Jag använder mig av samtal och reflektion, men också av metoder och övningar, allt utifrån vad du behöver.

Välkommen till mig!

Lisa Malkki 
Diplomerad Samtalsterapeut, Handledare och Coach i Göteborg. 
Välkommen till mig på chefshandledning!